De Grote Zaal van de Stadsschouwburg, waar de Award Show wordt gehouden
05/01/2011

extra show

Upload presenteert de UC Webvideo Award Show

De vertoningen van Best Videos of 2010 waren een groot succes. Wil je ook genieten van de beste webfilms van 2010? Kom naar de Upload Cinema Webvideo Award Show!

Heb je het gemist? Of wil je in de glamourvolle setting van de Amsterdamse Stadsschouwburg zien welke van deze filmpjes als beste worden gewaardeerd? Dan mag je de Upload Cinema Webvideo Award Show op 24 januari in de Grote Zaal van de Stadsschouwburg Amsterdam zeker niet missen.

Na het succes van de Canon van YouTube van februari vorig jaar slaan Upload Cinema en de Stadsschouwburg Amsterdam opnieuw de handen ineen, om in een avondvullende show vol spektakel in diverse categorieën te bepalen wat de beste webvideo's van 2010 waren. Welke inzenders van webfilms nemen de awards mee naar huis? En met wat voor gekkigheid komt Upload Cinema om de avond nog wat spannender te maken, na de massa-karaoke tijdens de Canon van YouTube? Dan hebben we het nog niet eens over de YouTube publieksprijs gehad, waarvan de winnaar live wordt bepaald en die ter plekke wordt uitgereikt.

Er zijn nog beperkt kaarten beschikbaar, die je op de website van de Stadsschouwburg kunt bemachtigen. Graag zien we je op 24 januari!